Interviu Irodelu

Published by admin on

INSIDER: Te rog frumos sa te prezinti(nume, prenume, cnp, seria si numarul de buletin, adresa,cod postal) ca poate nu stiu toti cine esti:
irodelu: Irod Dorin Mădălin Mun.Tg Jiu jud.Gorj e de ajuns sa zicem.

INSIDER: Spre deosebire de primul intervievat, nu ai o asa mare vechime in LLG. Ce te-a facut sa alegi laleagane si in special serverul SUD?
irodelu: Mda… să zicem ca am depășit deja un an de când am ajuns pe Sud. Pai știam deja comunitatea de ceva ani Srv ca sud nord cs nu erau o necunoscută pentru mine. Faptul că am ales Sud a fost o simpla întâmplare, doar am scris sud.laleagane.ro și aia a fost.

INSIDER: Din pacate eu stau mai prost cu memoria, poate poti sa ne dai mai multe detalii despre cum ai ajuns unul dintre oamenii de baza ai acestui server si cum se simte sa conduci unul dintre cele mai puternice servere?
irodelu: Sincer, îmi vine să râd. Pur și simplu jucam pe srv într-o zi și mna domnul audiofly aka Ovidiu și Prince m-au întrebat dacă vreau sa devin admin pe srv. Am refuzat de câteva ori la început dar ușor ușor începea să-mi placă atmosfera de pe srv și am acceptat invitația.

INSIDER: Ca sa intram si mai mult in viata SUD, poti sa faci un rezumat despre relatia ta cu ceilalti membrii din conducere? Cum este sa colaborezi cu ei?
irodelu :Cred că e destul de simplă în ceea ce privește comunicarea dintre noi chiar daca au fost și momente dificile am știut să trecem peste ele pentru că suntem uniți asta fiind cel m-ai important. Ma înțeleg bine cu toată lumea dar cred că cel mai bine cu Fefe adică el e feblețea mea sa zic așa  gen am crescut împreună pe srv și asta m-a apropiat cel mult de el sa zic așa.

INSIDER: Ce te face sa ramai in continuare pe SUD desi poate nu mereu toate lucrurile sunt roz?
irodelu: Oamenii din comunitate.Chiar daca m-ai avem și momente nu chiar roz am învățat să trecem peste, nu degeaba suntem #Nr.1. Relationarea dintre noi e unică glumele sunt spumoase  și mna e ceva care te tine in “viața” sa zic așa. Sunt oameni faini toți sincer.

Am sa iti pun si tie aproape aceleasi intrebari ca lui Vlad, cu mici modificari.

INSIDER: Dacă ai putea să alegi orice persoană din lume, pe cine ai vrea să ai ca musafir la cină?
irodelu: Rita Ora ar fi cea mai buna variantă.

INSIDER: Când ai cântat ultima oară de unul singur?
irodelu: Chiar in momentul asta când răspund și la întrebări  #Florin Salam – Bali

INSIDER: Există vreun lucru pe care visezi de mult să-l faci? De ce nu l-ai făcut? Poate tu vrei sa imi raspunzi, Vlad a refuzat.
irodelu: Ba sincer vreau la 50 de ani sa stau in …. goala pe o insulă cu 2 brazilience sa fumez un trabuc și să beau pina colada 

INSIDER: Să spunem că ţi-a luat foc casa, în care se găseşte tot ce ai. După ce i-ai salvat pe cei dragi şi animalele de casă, ai avea timp să mai dai fuga, pentru ultima oară, să mai salvezi un singur lucru. Care ar fi acela?
irodelu: Hmm… cred că laptopul nu sunt sigur 

INSIDER: Vara sau iarna?
irodelu: Vara clar

INSIDER: Liverpool sau Pandurii TG Jiu?
irodelu: #YNWA Forever

INSIDER: Pescuit sau bere??
irodelu: Bere pentru că nu prea știu să pescuiesc 

INSIDER: Munte sau mare?
irodelu: Mare

INSIDER: FE FE sau… FE FE?
irodelu :E feblețea mea Forever, o zeitate inegalabilă  clar Fefelino

INSIDER: 1.6 sau GO?
irodelu: 1.6 clar cu asta am copilărit.orice alta făcătură nu are loc în inima mea

Bun, sa intram putin in viata personala.

INSIDER: Stim majoritatea ca esti bucatar. Cum ai ales meseria asta? Sau ea te-a ales pe tine?
irodelu: Pur și simplu a fost o alegere de ceva nou. Nu am crezut vreodată că o să fac așa ceva. Prima data am fost pizzer după care am ajuns in stadiul de manager iar hop țop am aterizat în bucătărie ca ajutor de bucătar. Dupa care restul e istorie. Am învățat să devin un bucătar cu capul pe umeri datorită oamenilor de lângă mine care m-au ajutat foarte mult.

INSIDER: Planuiesti in viitorul apropiat sa-ti deschizi propriul restaurant?
irodelu: Mă bătea gândul sa fac și acest pas dar cred că mă refugiez pe insula de mai sus . E greu in ziua de azi sa ai propria afacere dar nu imposibil. Daca e sa fie vreodată acest restaurant facem paranghelie mare, promit.

INSIDERL: Stiu ca ai o afinitate pentru Liverpool, care este jucatorul tau preferat din echipa?
irodelu: Pai din echipa actuală nu am un preferat, toți sunt geniali cu Kloop in frunte. Dar per total, Gerrard e emblema echipei părerea mea și preferatul meu.

INSIDER: Pe cand o doamna irodelu?
irodelu: #Milf power on fire  . Momentan am alte planuri în cap dar vă anunț 

● In incheiere, te rog sa le transmiti un mesaj playerilor nostri:

Va mulțumesc că sunteți zi
de zi pe srv fara voi nu eram acolo sus și #HF forța Sud . Love u guys. Fefe vezi că ești
dator cu o tastatură la mine

 

Categories: Insider

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *